1 jun 2013, 10:30

Споменът 

  Poesía » De amor
679 0 2

Албум след албум...


Спомен след спомен...


Сълза след сълза...


Защо стана така?!


Защо замина си сега?!


Сам стоя, а спомените въртят се в моята глава...


Не мога така да продължа!


Стаята кънти от самота...!


Сълзите гонят се една подир една...


Погледът, загубил надежда, отново миналото поглежда!

 

 

Посветено на "My Love" :*

© Данчо Григоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??