Feb 25, 2007, 4:58 PM

Среща  

  Poetry
609 0 4

 

 

Не съм неземна светица,

не съм голяма хубавица,

но съм човешка жена

с разкошна, добра душа.

 

Не ме подминавай ти,

може да съм твоите мечти,

мечти за човечност и  доброта,

търсейки  ги ти, по света.

 

Ела тук,  вземи ме ти,

осъществи твоите мечти,

живей с мен щастливо ти,

до дълбоки, спокойни старини.

 

© Тея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??