25 февр. 2007 г., 16:58

Среща  

  Поэзия
607 0 4

 

 

Не съм неземна светица,

не съм голяма хубавица,

но съм човешка жена

с разкошна, добра душа.

 

Не ме подминавай ти,

може да съм твоите мечти,

мечти за човечност и  доброта,

търсейки  ги ти, по света.

 

Ела тук,  вземи ме ти,

осъществи твоите мечти,

живей с мен щастливо ти,

до дълбоки, спокойни старини.

 

© Тея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??