Не съм неземна светица,
не съм голяма хубавица,
но съм човешка жена
с разкошна, добра душа.
Не ме подминавай ти,
може да съм твоите мечти,
мечти за човечност и доброта,
търсейки ги ти, по света.
Ела тук, вземи ме ти,
осъществи твоите мечти,
живей с мен щастливо ти,
до дълбоки, спокойни старини.
© Тея Todos los derechos reservados