Apr 27, 2007, 9:14 AM

Страст 

  Poetry
738 0 2
Страст -
   яростна, жестока...
   Тя е онова,
   което те кара да мечтаеш...

Страст -
   нежна е добра...
   Тя е онова,
   което искаш да чувстваш...

Страст -
   плаха и сдържана...
   Тя е онова,
   което винаги си искал...

© Цвета Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??