27 апр. 2007 г., 09:14

Страст 

  Поэзия
737 0 2
Страст -
   яростна, жестока...
   Тя е онова,
   което те кара да мечтаеш...

Страст -
   нежна е добра...
   Тя е онова,
   което искаш да чувстваш...

Страст -
   плаха и сдържана...
   Тя е онова,
   което винаги си искал...

© Цвета Лазарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??