27.04.2007 г., 9:14 ч.

Страст 

  Поезия
759 0 2
Страст -
   яростна, жестока...
   Тя е онова,
   което те кара да мечтаеш...

Страст -
   нежна е добра...
   Тя е онова,
   което искаш да чувстваш...

Страст -
   плаха и сдържана...
   Тя е онова,
   което винаги си искал...

© Цвета Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??