Sep 16, 2011, 3:37 PM

Страстен вопъл 

  Poetry » Love
464 0 0

Страстен вопъл

 

Искам да чувам от тялото ти стенания,

да изричаш  романтични заклинания,

шепни името ми властно,

покорявай ме страстно,

аз трудно се предоверявам,

но убедиш ли ме, се отдавам,

предчувствието за бурен копнеж е с мен,

теб ще накарам да се чувстваш прероден!

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??