16 сент. 2011 г., 15:37

Страстен вопъл 

  Поэзия » Любовная
463 0 0

Страстен вопъл

 

Искам да чувам от тялото ти стенания,

да изричаш  романтични заклинания,

шепни името ми властно,

покорявай ме страстно,

аз трудно се предоверявам,

но убедиш ли ме, се отдавам,

предчувствието за бурен копнеж е с мен,

теб ще накарам да се чувстваш прероден!

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??