16.09.2011 г., 15:37 ч.

Страстен вопъл 

  Поезия » Любовна
487 0 0

Страстен вопъл

 

Искам да чувам от тялото ти стенания,

да изричаш  романтични заклинания,

шепни името ми властно,

покорявай ме страстно,

аз трудно се предоверявам,

но убедиш ли ме, се отдавам,

предчувствието за бурен копнеж е с мен,

теб ще накарам да се чувстваш прероден!

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??