Jul 29, 2012, 2:42 PM

Сутрешни гости 

  Poetry » Love
539 0 0

В стаята ми - тъжно и задушно.

И е някак кухо и въздушно.

Станах и прозореца разтворих.

Сякаш на душата отговорих.

 

Утрото със слънцето навлезе,

тъжното засрамено залезе.

Даже две познати ми обувки

носеха и твоите целувки!

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??