29.07.2012 г., 14:42 ч.

Сутрешни гости 

  Поезия » Любовна
536 0 0

В стаята ми - тъжно и задушно.

И е някак кухо и въздушно.

Станах и прозореца разтворих.

Сякаш на душата отговорих.

 

Утрото със слънцето навлезе,

тъжното засрамено залезе.

Даже две познати ми обувки

носеха и твоите целувки!

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??