29 jul 2012, 14:42

Сутрешни гости 

  Poesía » De amor
537 0 0

В стаята ми - тъжно и задушно.

И е някак кухо и въздушно.

Станах и прозореца разтворих.

Сякаш на душата отговорих.

 

Утрото със слънцето навлезе,

тъжното засрамено залезе.

Даже две познати ми обувки

носеха и твоите целувки!

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??