Feb 14, 2015, 10:08 PM

Свети Валентин 

  Poetry » Love
400 0 0

О, мила, целуваше ме по косите,

когато пишех за любовта стих.

Ти единствена си от момите,

на която аз го посветих.

 

Но туй, уви, оказа се сън.

Нощ тъмна бе навън.

И докато се опомня -

душата ми за теб си спомня.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??