14 feb 2015, 22:08

Свети Валентин 

  Poesía » De amor
390 0 0

О, мила, целуваше ме по косите,

когато пишех за любовта стих.

Ти единствена си от момите,

на която аз го посветих.

 

Но туй, уви, оказа се сън.

Нощ тъмна бе навън.

И докато се опомня -

душата ми за теб си спомня.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??