Jan 26, 2018, 11:56 PM

Светла звезда 

  Poetry » Landscape
475 2 15

Моя мъничка светла звезда,
ти във тъмното радостно грееш,
разпростираш се в мойта ръка,
зарад теб и душа ми се смее.

 

Осветяваш ми пътя в нощта,
ти си късче от звездната пита,
всички сладко заспали в града
и насън ги пробужда възхита.

 

Впечатлява ни твойта искра
тази тайнствена сила привлича,
засиява с усмивка денят
и небесният склон те обича!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??