26.01.2018 г., 23:56 ч.

Светла звезда 

  Поезия » Пейзажна
473 2 15

Моя мъничка светла звезда,
ти във тъмното радостно грееш,
разпростираш се в мойта ръка,
зарад теб и душа ми се смее.

 

Осветяваш ми пътя в нощта,
ти си късче от звездната пита,
всички сладко заспали в града
и насън ги пробужда възхита.

 

Впечатлява ни твойта искра
тази тайнствена сила привлича,
засиява с усмивка денят
и небесният склон те обича!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??