26 янв. 2018 г., 23:56

Светла звезда 

  Поэзия » Пейзажная
474 2 15

Моя мъничка светла звезда,
ти във тъмното радостно грееш,
разпростираш се в мойта ръка,
зарад теб и душа ми се смее.

 

Осветяваш ми пътя в нощта,
ти си късче от звездната пита,
всички сладко заспали в града
и насън ги пробужда възхита.

 

Впечатлява ни твойта искра
тази тайнствена сила привлича,
засиява с усмивка денят
и небесният склон те обича!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??