Jul 17, 2012, 12:02 PM

Сън 

  Poetry » Love
512 0 1

Тук, под модри небеса,

мечтаем за неземни чудеса,

мечтаем за вълшебен свят,

на красота и радости богат.

 

Тук, в този райски блян -

обилно в светлина облян,

ти утешаваш потънали във скръб очи

със силни слънчеви лъчи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??