Тук, под модри небеса,
мечтаем за неземни чудеса,
мечтаем за вълшебен свят,
на красота и радости богат.
Тук, в този райски блян -
обилно в светлина облян,
ти утешаваш потънали във скръб очи
със силни слънчеви лъчи.
© Георги Все права защищены
Поздравления!