17 jul 2012, 12:02

Сън 

  Poesía » De amor
498 0 1

Тук, под модри небеса,

мечтаем за неземни чудеса,

мечтаем за вълшебен свят,

на красота и радости богат.

 

Тук, в този райски блян -

обилно в светлина облян,

ти утешаваш потънали във скръб очи

със силни слънчеви лъчи.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??