Nov 20, 2012, 10:39 AM

Сънища 

  Poetry
619 0 6

сънищасънищасънища

Крадци

на самоличност

Врати

към минало

несвършенозатвореноотказано

Видения

красивипримамливисъблазнителни

Инквизитори

с нажежени шишове

ровичкащи

гузната съвест

 

.....

 

мирис на кафесмеха на сина мидрезгавее утрото

събуждам се...

© Цветелина Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??