сънищасънищасънища
Крадци
на самоличност
Врати
към минало
несвършенозатвореноотказано
Видения
красивипримамливисъблазнителни
Инквизитори
с нажежени шишове
ровичкащи
гузната съвест
.....
мирис на кафесмеха на сина мидрезгавее утрото
събуждам се...
© Цветелина Александрова Всички права запазени