Jul 1, 2012, 4:05 PM

Сънищата ми подсказват 

  Poetry » Other
334 0 0

Нещо вещае любов,

нещо вещае светлина,

нещо ми напомня за теб,

нещо ми подсказва това,

в което трябва да се потопим,

нещо ми подсказва мисълта,

нещо ми подсказва любовта,

нещо, което ми ограбва съня,

нещо, което ми ограбва деня,

нещо, което е любов

отвъд любовта -

ТОВА Е ЛЮБОВТА,

КОЯТО ПРЕЛИВА,

ЗА ДА ПОКАЖЕ,

ЧЕ ОЩЕ Е ЖИВА.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??