Нещо вещае любов,
нещо вещае светлина,
нещо ми напомня за теб,
нещо ми подсказва това,
в което трябва да се потопим,
нещо ми подсказва мисълта,
нещо ми подсказва любовта,
нещо, което ми ограбва съня,
нещо, което ми ограбва деня,
нещо, което е любов
отвъд любовта -
ТОВА Е ЛЮБОВТА,
КОЯТО ПРЕЛИВА,
ЗА ДА ПОКАЖЕ,
ЧЕ ОЩЕ Е ЖИВА.
© Мария Todos los derechos reservados