1.07.2012 г., 16:05 ч.

Сънищата ми подсказват 

  Поезия » Друга
333 0 0

Нещо вещае любов,

нещо вещае светлина,

нещо ми напомня за теб,

нещо ми подсказва това,

в което трябва да се потопим,

нещо ми подсказва мисълта,

нещо ми подсказва любовта,

нещо, което ми ограбва съня,

нещо, което ми ограбва деня,

нещо, което е любов

отвъд любовта -

ТОВА Е ЛЮБОВТА,

КОЯТО ПРЕЛИВА,

ЗА ДА ПОКАЖЕ,

ЧЕ ОЩЕ Е ЖИВА.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??