Jan 3, 2008, 9:55 PM

Сърдити 

  Poetry » Love
814 0 2
Сърдити сме за нищо,
пак се цупим и мълчим,
до къде ще стигне всичко,
ако само тъжно тъй стоим.

Ела и ме прегърни,
постой за едно кафе,
нека поговорим, що ни мъчи,
да прогоним злото от мислите.

Душата ми е горчива като кафе,
пълна с наивна ревност измамна,
моля те, разкажи ми твоите чувства,
обичам кафето с повече захар...

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??