3 янв. 2008 г., 21:55

Сърдити 

  Поэзия » Любовная
804 0 2
Сърдити сме за нищо,
пак се цупим и мълчим,
до къде ще стигне всичко,
ако само тъжно тъй стоим.

Ела и ме прегърни,
постой за едно кафе,
нека поговорим, що ни мъчи,
да прогоним злото от мислите.

Душата ми е горчива като кафе,
пълна с наивна ревност измамна,
моля те, разкажи ми твоите чувства,
обичам кафето с повече захар...

© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??