3 ene 2008, 21:55

Сърдити 

  Poesía » De amor
803 0 2
Сърдити сме за нищо,
пак се цупим и мълчим,
до къде ще стигне всичко,
ако само тъжно тъй стоим.

Ела и ме прегърни,
постой за едно кафе,
нека поговорим, що ни мъчи,
да прогоним злото от мислите.

Душата ми е горчива като кафе,
пълна с наивна ревност измамна,
моля те, разкажи ми твоите чувства,
обичам кафето с повече захар...

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??