Sep 8, 2007, 11:00 AM

Тайна ли 

  Poetry
662 0 9
Ех, времето все ни побеждава,
със смъртоносно намерение.
Отсрочка някаква ни дава
и тъй неузнаваемо променя!

Разбрах, че оптимизмът тече,
не само от хора, в живота успяващи.
Дори без вълшебно ключе,
отключват те ума ни!

И откриваме пазени тайни,
на самодиви-вълшебници.
Не сме мимолетни създания,
а вечни в бъдното, странници!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??