8 сент. 2007 г., 11:00

Тайна ли 

  Поэзия
663 0 9
Ех, времето все ни побеждава,
със смъртоносно намерение.
Отсрочка някаква ни дава
и тъй неузнаваемо променя!

Разбрах, че оптимизмът тече,
не само от хора, в живота успяващи.
Дори без вълшебно ключе,
отключват те ума ни!

И откриваме пазени тайни,
на самодиви-вълшебници.
Не сме мимолетни създания,
а вечни в бъдното, странници!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??