8 sept 2007, 11:00

Тайна ли 

  Poesía
664 0 9
Ех, времето все ни побеждава,
със смъртоносно намерение.
Отсрочка някаква ни дава
и тъй неузнаваемо променя!

Разбрах, че оптимизмът тече,
не само от хора, в живота успяващи.
Дори без вълшебно ключе,
отключват те ума ни!

И откриваме пазени тайни,
на самодиви-вълшебници.
Не сме мимолетни създания,
а вечни в бъдното, странници!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??