Feb 25, 2011, 9:23 PM

Такава съм заради теб 

  Poetry
526 0 1

Усмихвам се. Дори се смея.

По лицето ми личат следи

от смях и от усмивки. Крия

в себе си все болки и сълзи.

 

Усмивката цъфти на устните,

в очите ми се крие студ.

В часовете на нощта (най- късните)

минавам по познат маршрут.

 

Изгубвам се в спомени и минало,

все пътища до болка познати.

Лутам се в тях и намирам се,

сред образи ярки, чудати.

 

В кървави сълзи оглеждам се,

изплакани сякаш от друг.

С призраци черни аз срещам се,

прелитат край мене без звук.

 

Недей да ме гледаш с почуда,

питайки дали съм наред.

Давай, наричай ме луда -

такава съм заради теб.

 

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??