Jul 17, 2012, 11:15 PM

Танго 

  Poetry
413 0 0

Съвършената любов за мен си ти,

могъща сила, буйна страст, 

вземи ме и в миг огъня запали

и нека светът бъде само за нас.

 

Танцуваш с мене ти танго,

притисни ме до себе си сега

и нека бъдем с теб едно, 

изгубени в магията на нощта.

 

Очите ти изгарят ме и край,

аз признавам, че съм само твоя

и ако можеш, пламъка обуздай,

на сърцето ми си ти героя.

© Христина Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??