17.07.2012 г., 23:15 ч.

Танго 

  Поезия
414 0 0

Съвършената любов за мен си ти,

могъща сила, буйна страст, 

вземи ме и в миг огъня запали

и нека светът бъде само за нас.

 

Танцуваш с мене ти танго,

притисни ме до себе си сега

и нека бъдем с теб едно, 

изгубени в магията на нощта.

 

Очите ти изгарят ме и край,

аз признавам, че съм само твоя

и ако можеш, пламъка обуздай,

на сърцето ми си ти героя.

© Христина Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??