Съвършената любов за мен си ти,
могъща сила, буйна страст,
вземи ме и в миг огъня запали
и нека светът бъде само за нас.
Танцуваш с мене ти танго,
притисни ме до себе си сега
и нека бъдем с теб едно,
изгубени в магията на нощта.
Очите ти изгарят ме и край,
аз признавам, че съм само твоя
и ако можеш, пламъка обуздай,
на сърцето ми си ти героя.
© Христина Михайлова Все права защищены