Mar 24, 2010, 4:46 PM

Те бягат 

  Poetry
412 0 1

Те бягат във своето нищо,

стръмно усетили своята свобода,

те бягат във своето всичко

и нищо не може да ги спре.

Те бягат във кръг, но не знаят това

и мечтаят.

А мечтите почти се сбъдват

в кръга...

19.3.2010.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нестандартно и интересно мислене...А финалът е красив!
Random works
: ??:??