24.03.2010 г., 16:46 ч.

Те бягат 

  Поезия
411 0 1

Те бягат във своето нищо,

стръмно усетили своята свобода,

те бягат във своето всичко

и нищо не може да ги спре.

Те бягат във кръг, но не знаят това

и мечтаят.

А мечтите почти се сбъдват

в кръга...

19.3.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нестандартно и интересно мислене...А финалът е красив!
Предложения
: ??:??