24 mar 2010, 16:46

Те бягат 

  Poesía
410 0 1

Те бягат във своето нищо,

стръмно усетили своята свобода,

те бягат във своето всичко

и нищо не може да ги спре.

Те бягат във кръг, но не знаят това

и мечтаят.

А мечтите почти се сбъдват

в кръга...

19.3.2010.

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нестандартно и интересно мислене...А финалът е красив!
Propuestas
: ??:??