Apr 27, 2016, 12:51 AM

Тези хора 

  Poetry
336 0 0

Тези хора дали са щастливи?

Гледам ги как

си затварят прозорците,

на терасите пушат

и пламъкът от цигарата

обагря лицата им в розово.

После гасят лампите,

децата им сигурно спят.

До кого лягат тези хора,

дали са щастливи...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??