27 abr 2016, 0:51

Тези хора 

  Poesía
338 0 0

Тези хора дали са щастливи?

Гледам ги как

си затварят прозорците,

на терасите пушат

и пламъкът от цигарата

обагря лицата им в розово.

После гасят лампите,

децата им сигурно спят.

До кого лягат тези хора,

дали са щастливи...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??