Тези хора дали са щастливи?
Гледам ги как
си затварят прозорците,
на терасите пушат
и пламъкът от цигарата
обагря лицата им в розово.
После гасят лампите,
децата им сигурно спят.
До кого лягат тези хора,
дали са щастливи...
© Ивона Иванова Все права защищены