Dec 19, 2010, 1:51 AM  

Ти си моя мечта 

  Poetry » Love
1594 1 4

Мечтая те... 

Мечтая да чуя твоя глас,

който пали моята страст!

Искам те!

                                                                               

Искам твои ръце да галят

моето лице! Желая те...

Желая да те зърна и до мен,

да те прегърна!

                                                                             

Усещам те! Усещам твоето сърце,

макар и от мен да си далече!

Обичам твоите очи,

смисъл в света ми, си ти!

                                                                                         

И с теб са свързани 

моите мечти! Кажи ми...

Кажи, кога ще се свържат

нашите души?

                                                                                   

Ела! И в съня ми, ела...

И нека зърна падаща звезда в нощта,

за да мога отново да си те пожелая

и наяве  –  сътворя!

© Roselina - Neli Evgenieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??