19 дек. 2010 г., 01:51  

Ти си моя мечта 

  Поэзия » Любовная
1541 1 4

Мечтая те... 

Мечтая да чуя твоя глас,

който пали моята страст!

Искам те!

Искам твои ръце да галят

моето лице! Желая те...

Желая да те зърна и до мен,

да те прегърна!

Усещам те! Усещам твоето сърце,

макар и от мен да си далече!

Обичам твоите очи,

смисъл в света ми, си ти!

И с теб са свързани 

моите мечти! Кажи ми...

Кажи, кога ще се свържат

нашите души?

Ела! И в съня ми, ела...

И нека зърна падаща звезда в нощта,

за да мога отново да си те пожелая,

и наяве  –  сътворя!

© Roselina - Neli Evgenieva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??