Мечтая те...
Мечтая да чуя твоя глас,
който пали моята страст!
Искам те!
Искам твои ръце да галят
моето лице! Желая те...
Желая да те зърна и до мен,
да те прегърна!
Усещам те! Усещам твоето сърце,
макар и от мен да си далече!
Обичам твоите очи,
смисъл в света ми, си ти!
И с теб са свързани
моите мечти! Кажи ми...
Кажи, кога ще се свържат
нашите души?
Ела! И в съня ми, ела...
И нека зърна падаща звезда в нощта,
за да мога отново да си те пожелая
и наяве – сътворя!
© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени