Feb 23, 2010, 5:51 PM

Това, което сме 

  Poetry » Civilian
575 0 0

 


 

 

Колко спомена съшили сме

като кръпки във своето тяло

и мечтите си носим,

велики да бъдем искаме само.

Не в прах и униние да падаме,

да просим паричката своя,

а да сме силни и здрави,

да бъдем истински хора.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??