Dec 10, 2007, 3:16 PM

Трудно е 

  Poetry » Love
673 0 7

Трудно е

 

Трудно е да имаш дух.

Трудно е да се усмихваш,

когато в главата ти е каша,

 душата те боли

и вещицата изневяра

като в свой дом

в къщата ми стои.

© Анна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??