10 дек. 2007 г., 15:16

Трудно е 

  Поэзия » Любовная
672 0 7

Трудно е

 

Трудно е да имаш дух.

Трудно е да се усмихваш,

когато в главата ти е каша,

 душата те боли

и вещицата изневяра

като в свой дом

в къщата ми стои.

© Анна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??