10 dic 2007, 15:16

Трудно е 

  Poesía » De amor
687 0 7

Трудно е

 

Трудно е да имаш дух.

Трудно е да се усмихваш,

когато в главата ти е каша,

 душата те боли

и вещицата изневяра

като в свой дом

в къщата ми стои.

© Анна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??