Nov 27, 2013, 4:13 PM

Тъгата в моите очи 

  Poetry
628 0 1

Днес в моите очи

тъгата скита и мълчи,

зад булото на някоя сълза,

която безутешно пак се гърчи.

 

Зад моето лице

тича пак едно сърце,

да настигне радостта,

избягала в пустошта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??